top of page
un plan acTionabil Si personalizat
3 luni / 3 dimensiuni
  1. ANTRENAMENT
  2. NUTRITIE
  3. OBICEIURI SANATOASE

Cauza noastra este sa usuram tranzitia catre o viata activa, sa cultivam intoarcerea la valorile miscarii, nutritiei si obiceiurilor de viata buna ca un pas de fundatie in evolutia personala.

Abordarea noastra pentru a realiza asta este simpla - incercam sa readucem oamenilor cunostintele necesare pentru a-si pastra tineretea, ablilitatea de miscare, energia, starea de spirit optimista si suportul pentru a le implementa in viata personala cu cat mai putin efort.

Cum sa te inscrii 

01 formularul

Completezi formularul cu ajutorul caruia vom afla mai multe detalii despre tine, obiectivele tale si programul tau actual.

|

02 informatii pregatitoare

In decursul urmatoarelor zile vei fi contactat pentru informatii pregatitoare despre program.

|

03  Programul de antrenament

Impreuna vom stabilii modul adecvat pentru a incepe programul de antrenament. Ne vom adapta la nevoile si disponibilitatea ta prin diverse optiuni din cadrul programului BH. 

|

04  Programul de Nutritie si Coaching 

Impreuna vom stabilii modul in care vom colabora in aria nutritiei si obiceiurilor de viata. Aici vom alege ce abordare este mai buna pentru nevoiele tale in functie de particularitatile personale intre obiceiuri incrementale sau programe individuale complete.

|

05  3 luni de transformare

Urmeaza 3 luni in care vei pune in practica programul. Te vom sustine pe parcurs cu informatii ajutatoare, metode de motivare si intrumente prin care monitorizezi progresul.

Nu ezita sa ne contactezi si sa faci iei parte la miscarea BH!

BODY HARMONY
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
CONTACTEAZĂ - MĂ

Success! Message received.

bottom of page